SPORTolási lehetőség az iskolákban COVID alatt

Kedves Anyukák! Kedves Apukák!

Itt az idő, most vagy soha, álljunk a sarkunkra egy logikátlan és át nem gondolt döntés miatt, ami hatással van a mindennapjainkra.

Gyerekeink helyzete október 1-jétől a 431/2020. Kormányrendelet 5. §-nak előírása alapján ellehetetlenül, mert az iskolákban nem lehet sporttevényeséget folytatni.

Sportegyesületek bérleti díj ellenében bérlik a tornatermeket, amellyel mindenki jól jár. 

A tornaterem kihasznált, a sportegyesületek pedig  elég hellyel rendelkeztek az edzések megtartására; mert Magyarországon nincs annyi sportterem, amennyire szükség lenne egyesületenként, ezt hidalják át a sulis tornatermek.

Október 1-től azonban azzal szembesülnek az utánpótlás korosztályok, hogy nincs HOL edzeniük.

Ezzel a sportolási lehetőségük, felkészülésük, lehetőségük, versenyzésük kerül korlátozásra, sőt versenyeket sem tudnak hol rendezni számos sportágban.

Értelmetlen, logikátlan a rendelkezés.

A petíció célja, hogy kérjük -ahányan csak vagyunk - az értelmetlen rendelkezés megszüntetését és a délutáni sportolási lehetőség biztosítását az iskolai tornatermekben.

Kérjük, akit nem érint, de SZOLIDÁRIS, azaz együttérző, átérzi a helyzet komolyságát írja alá a petíciót szintén. 

Hajrá sporik!

Köszönjük:

Basketball Moms

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem basketballmoms, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook