Sosem késő - Szülői szolidaritási nyilatkozat (Jedlik Ányos Gimnázium)

SOSEM KÉSŐ!

Jelen Nyilatkozat aláírásával szolidaritásomat fejezem ki a Jedlik Ányos Gimnázium azon tanárai mellett, akik a polgári engedetlenség eszközével élve tiltakoznak a sztrájkjog gyakorlását ellehetetlenítő 36/2022 (II. 11.) sz. kormányrendelet ellen. Támogatom az iskola tanárait a 2022. március 16-án indult határozatlan idejű sztrájkban való részvételben.

Jelen nyilatkozat az iskola vezetőségétől, tanáraitól és fenntartóitól teljesen függetlenül készült.

Vállalom és hozzájárulok, hogy a nevem megjelenhessen a polgári engedetlenségben, illetve a sztrájkban résztvevő tanároknak átadandó levélben, annak tudatában, hogy jelen levél nyilvánosságra kerülhet nyomtatott és online formában is.

A SZTRÁJK ALAPJOG!

2022. március 28.

Az aláírással felhatalmazom Annamária Bátori petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.