Sen Erdem kollégiumban maradása

Kedes Kollégisták!

A segítségeteket szeretném kérni hogy aláírjátok petíciónkat az alábbi történésről.

Sem Erdem 2012. 12. 08.-án látott egy rajzot az egyik kollégiumi ajtón, ezért mivel abban a tudatban volt hogy csupán könnyen lemosható filctollal rajzolták fel amelynek nincs következménye hiszen azonnal lemosható náhány szót hozzáírt ő is ami a kamera felvételén is látszik. Emiatt az igazgatóság felszólította hogy hétfőn azonnal el kell hagynia a kollégiumot. Azok is felszólítást kaptak akik a kamerafelvételen csupán nézőként voltak jelen. Erdemet előzőleg felszólították a szobában való cigarettahasználatért, viszont az ő országukban mivel nem tilos a dohányzás (és a szívünk mélyén tudjuk hogy sokunk cigizik a szobában titokban) így azt látta hogy a többiek is csinálják ezért ő is csatlakozott. Mivel egyszer már felszólították emiatt, így ezután az incidens után mivel ez a második felszólítása joga van a kollégiumi igazgatóságnak elküldeni őt a kollégiumból.

Az ajtót azonnal letörölték, nyoma sem maradt, azonban az igazgatóság megítélese szerint újra szeretnék festeni az ajtókat. Ennek a költségét természetesen ki is fizeti.  Rendkívül jó tanuló, sokat dolgozott azért hogy itt lehessen, valamint bocsánatkérő levelet is írt.

Nem feszélyezte az itt lakókat, a szinten élők 100%-ban támogaják maradását, sosem hangoskodott, rendeltetésszerűen használta a konyhát, a cigaretta utáni felszólítást követően sosem cigarettázott a szobában.

Ugyan nem kellett volna írnia az ajtóra, azonban nem ő rajzolt rá először, úgy gondolta mivel könnyen lemosható  és nem hagy nyomot, azzal nem szegi meg a szabályokat. Azaz nem az ő ötlete volt hogy írjon rá, csupán a barátjukat szerették volna megnevettetni, és azonnal letörölni másnap. 

A kultúrális különségekből adódóan vannak dolgok amikben nem ugyanazokat az alapelveket használjuk mérlegelésül. 

Csupán 20 napja maradt itt magyarországon, amit szeretne a barátaival eltölteni, valamint Törökországban lakik és amint tudjátok Törökország egész gazdasága összeomlott, pénznemük szinte teljesen kezd elértéktelenedni, a minibábér jelenleg 60.000 Ft átváltva, egy apartman kivétele pedig rengetek összegbe kerül, külföldiek számára 120.000 Ft, mivel csupán 20 napja maradt itt tartózkodásából így nagy a valószínűsége hogy senki sem fog ennyi időre kiadni számára egy szobát hiszen 2 hónap kaukciót kérnek még határozatlan idejű szerződés esetén is. 

Édesanyja rákos megbetegetéssel küszködik, így édesapja az egyetlen állandó kereső. Emellett sajnos depresszióval is küszködik, amit sokunk megért hogy egy idegen országban ha egy apartmanba költözne egyedül, a barátjaitól elszakítva menyit ronthat a közérzetén. 

Csupán 20 napról lenne szó, a lehető legrosszabbkor is történt a születésnapja december 14.-én van, a felszólítást pont vizsgája előtt kapta hogy el kell hagynia a kollégiumot amire rengeteget készült, emiatt fókuszálni sem tudott a vizsgán. 

Bízok abban hogy aláírásotokkal, és a kollégiumi vezetőség empátiájával együtt tudunk egy békés döntést hozni, és segíteni egymásnak.

Előre is nagyon szépen köszönöm azoknak akik mellettünk állnak és segítenek ebben a helyzetben.

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kertész Klaudia petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...