Segítsünk hatékonyabban felkészülni az érettségizőknek!

A vírushelyzet miatt a 2022-ben érettségizőknek két tanulmányi év kimaradt. Ez rengeteg lemaradással járt, a vizsgakövetelmény viszont ugyanaz. A tavaly érettségizett diákok tapasztalatai alapján az otthoni felkészülés hatékonyabbnak bizonyult. A heti tömbösített órák a vizsgatárgyakból pedig csak hozzájárultak a jó eredményekhez.

Szeretnénk mi is, hogy a felkészülésünk kizárólag a vizsgatárgyakra koncentrálódjon, ezért otthonról, saját időbeosztásunk szerint tanulhassunk tovább.

Elképzelésünk a tavaly évvégi rendszert ismételné, miszerint hétfőtől-szerdáig önálló felkészülés, csütörtök-pénteken pedig kötelező konzultációs órák lennének.

Köszönjük, ha aláírásoddal támogatsz minket!

Az aláírással felhatalmazom HannaLaura petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.