Salgótarjánban a Rákóczi út 51. szám alatti 3. sz. Posta megmentése a bezárástól!

November 12-től ideiglenesen bezár 210 település 366 postája. Köztük van sajnos  Salgótarjánban a Rákóczi út 51. szám alatt a 3. sz. kis posta is, amit mi csak így nevezünk. 

A Rákóczi úton található, mely a város minden részéből megközelíthető. Több száz ember fordul meg naponta ebben a kis helyiségben, ami a Forgách telep, Somlyó bánya, Rákóczi út egy szakasza, közintézmények postafiókja vagyis egy falunyi ember kiszolgálására szolgál. Most ezt a rengeteg embert akarják a városban egyetlen megmaradt és működő postára bezsúfolni, mert a másik, ami megmaradt az teljesen kiesik mindenkinek. Tehát ebben kérem az aláírásotokat, hogy mentsük meg ezt a kis postát a bezárástól benne a dolgozókkal együtt. Nagyon sok nyugdíjas lakik ebben a városrészen. Felvettem a kapcsolatot a területi képviselővel is, aki megígérte, hogy segít és ő is indit egy aláírási gyűjtést amit együttesen továbbítjuk az illetékes szerveknek.

Nem sok időnk van egy pár nap, tehát kérek mindenkit, hogy minél többen írjátok alá, ezzel megadva az esélyt hogy megmaradjon ez az ezer éve működő kis posta és ugyanugy menjen minden mint eddig. 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Márta Kacsák petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...