S-O-S-GUDU

Te megosztanád az esernyődet szakadó esőben egy autista kisgyermekkel?

Mert én igen. 

Ha Te is, hát akkor, kérünk segíts nekünk, több támogatást szeretnénk, utazási, nevelési, egészségügyi - szociális területen. Kevesebb kirekesztést, megkülönböztetést családjainknak, gyermekeinknek.

Segíts egy aláírással, jelképesen mintegy esernyőt tartva a 4 éves kisfiam fölé. Miért?!

Mert fel szeretnénk hívni a figyelmet az autizmusra. Mint érintett szülő, mikor megtudtam, megdöbbentem, hogy minden 100. ember (gyermek) autista.

Gudu - Szilárd - az én négy éves kisfiam, még nem szobatiszta, alig beszél, egy kis bölcsis csoportba visszük fejlesztésre minden reggel. Együtt hárman megyünk, papa, mama és ő a villamoson, én leszállok a munkahelyemnél, ők tovább mennek, integetek, néha könnyes a szemem, a szívem a torkomban. Gudut nagyon szeretem, pár szava lelkembe égett mindörökre, a picicica nála pititita, a repülő is egy furcsa szó, a csapj bele a tenyerembe az nála babbebe, a fogkefe az pokkeke...

És igen, tenni akarok, harcolni fogok!

Szülőként pár hónapja netes mozgalmat indítottunk érte és a picikért, mert sem ő, és mi sem vagyunk egyedül. Ugye, Te is így gondolod?

Éjjel, nappal munka mellett egy on-line magazint indítunk, könyvet írunk bajainkról, küzdünk érte, értük foggal-körömmel. Én ugyan már csak egy kézzel balesetem miatt, de nem szégyellem, vállalom, hiszek az összefogásban: BENNETEK, EMBEREKBEN...

Te megosztanád az esernyődet egy autista kisgyermekkel? 

 Itt találsz bennünket és kis közösségünket napi küzdelmeinkben: https://www.facebook.com/rainmission.hu/

 László - Gudu - Szilárd, a 4 éves autista kisfiú apukája