Piacot Dunakeszire

Tisztelt Dunakeszi lakosok!

Az alábbi petícióban a város polgárainak támogatását kérjük egy helyi termelői piac kialakításához, létrehozásához, üzemeltetéséhez. Kérjük Dunakeszi város önkormányzatát, hogy a helyi termelői piac helyszínét mihamarabb kijelölni szíveskedjen.

Dunakeszi városa az utóbbi évtizedben robbanásszerű népességnövekedésen ment keresztül, amely infrastruktúrális fejlesztéseket indukált.

A városvezetők szemmel láthatóan igyekeztek ezeket az infrastruktúrális igényeket több-kevesebb sikerrel kielégíteni (iskolai, óvodai férőhelyek, egészségügyi ellátás, bicikliút stb.), a "Piacot Dunakeszire"petíciót aláírók pedig szeretnék ezt a fejlődést támogatni, segíteni egy helyi termelői piac létrehozásával.

A lehetséges helyszínek közül a petíciót aláírók Dunakeszi belterületére (eddig megnevezett területek: Főtér, Katonadomb, Spár parkoló, Iskola utca stb.) javasolják a piac kialakítását, hogy a helyi őstermelők, árusok, kereskedők és a piacot látogató vásárlók akár gyalogosan vagy biciklivel is meg tudják közelíteni a piac területét; hogy a helyi gazdaságot erősítve támogassuk a kistermelőket, őstermelőket; helyben, helyi terméket vásárolhassunk.

Dunakeszi főtere jelenleg kihasználatlan, noha a városvezetésnek egyértelmű szándéka volt az úgynevezett "belvárosi" miliő kialakítása, amely bevonzaná a térre a vásárlókat, kereskedőket, rendszeresen összehozná a város lakóit. A főtéri piac kialakítása erre lehetőséget biztosítana.

Kérjük támogassa aláírásával a Piacot Dunakeszire kezdeményezést, hogy a dunakesziek piaca mihamarabb megnyithassa kapuit a vásárlók és termelők előtt.

 

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem E.N., hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook