Petíció Bencsik János országgyűlési képviselő úrnak Tatabánya város működésének biztosítása szándékából

Mi, a konzervatív értékrend mellett elkötelezett tatabányai lokálpatrióták megdöbbenve tapasztaltuk, hogy városunk törvényes működtetése a Fidesz-KDNP frakció képviselőinek kompromisszum képtelensége miatt veszélybe került. Megkérjük az egyébként velünk azonos politika értékrendet valló Bencsik János országgyűlési képviselő urat, intézkedjen az ügyben. Befolyásával vegye rá a tatabányai Fidesz-Kdnp vezetőségét: emelkedjenek felül az általuk tévesen értelmezett pártérdeken, és működjenek együtt azzal a több párti szövetséggel, mely a legtöbb képviselői helyhez jutott a választói döntések alapján.

Polgári Tatabányáért Egyesület

Polgári Tatabányáért Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Polgári Tatabányáért Egyesület, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.