PETÍCIÓ AZ ELLENZÉKI POLITIKUSOKHOZ! (Értünk, a választóikért.)

Tisztelt ellenzéki pártelnökök, képviselők, tisztségviselők!


10 év! Nincs több időnk! Nincs több elfogadható kifogás! Nincs több tanulópénz!

EGYSÉGES ELLENZÉKI ERŐRE VAN SZÜKSÉGÜNK!

A 24-dik órában vagyunk. Nemsokára azt vesszük èszre, hogy 2022 van, és jön a következő országgyűlési választás. És mèg mindig 2018 hibáját követik el: nem alkotnak egy egységes ellenzéki erőt.

Nincs több elvesztegethető időnk a teljes ellenzéki összefogás, az egység megalkotására. Önök - akiknek mi termeljük meg a fizetését, akiknek mi szavaztunk bizalmat, és akiknek értünk kellene dolgozniuk - az utóbbi években, hónapokban, napokban hibát hibára halmoznak. Ìgy pontosan az ellenkezőjét teszik annak, mint amit elvárunk Önöktől: ellenünk dolgoznak!

Most már ideje lenne minden erővel a 2022-es választásra koncentrálni.

Váltást akarunk!

Ennek érdekében az alábbiakat kérjük Önöktől!


1. EGY AZ EGY ELLEN JELÖLT ÁLLÍTÁST! Az országos és a megyei vezetők sürgősen üljenek le a tárgyalóasztalhoz, és jussanak egyezségre a közös jelölt, a közös lista felállításában! A legesélyesebb jelölt kiválasztásához tartsanak előválasztást! Ne legyenek különutas, saját pártérdekek vezérelte jelölések! Itt és most nem Önök, ès nem a pártjuk a prioritás, hanem Mi, a nép, akiknek a képviseletére tették le az esküjüket, amikor megválasztottuk Önöket!


2. AZ ELLENZÉK A VIDÉKI VÁROSOKBAN ÈS FALVAKBAN IS LEGYEN AKTÍV! Az ellenzék az ország egész területén vègezzen tájèkoztatò ès kommunikációs tevékenységet. A fővárosi és megyei pártirodák dolgozói vegyék fel a kapcsolatot a helyi választópolgárokkal, hallgassák meg és emeljék be a programjukba a javaslataikat!


3. MEGFONTOLTSÁG ! Minden megnyilvánulásukban felkészültebb, megfontoltabb és felelősségteljesebb hozzáállást várunk el! Megbízható források használatát ès leellenőrzött információk közzétételét a felületesen kezelt, bizonyítatlan információk helyett! Megfontoltabb nyilatkozatokat várunk, amelyben nem adnak nyilvánvaló támadási felületeket.

Önök miértünk vannak, értünk kell hogy dolgozzanak. Amennyiben ennek hűen kìvánják végezni a feladatukat, vegyèk figyelembe a fenti elvárásainkat! Mert nincs több időnk!


10 èv!!!


Kèrjük, hogy èrtünk tegyèk fèlre az ellentéteiket, és egy célért - értünk - dolgozzanak.

A választòik.
Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Lehelvári Sándorné, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook