Petíció az egészségügyi dolgozók védelme érdekében

A kialakult jàrvànyhelyzet még nehezebbé tette az egészségügyben dolgozók helytàllàsàt. Kérjük a kormány és az operatív törzs felelősségteljes közbejàràsat azzal kapcsolatban,hogy a megfelelő védőeszközök biztosítva legyenek a jàrvàny lassítàsàra illetve a későbbi megszűntetésével kapcsolatban. Az egészségügy helyzete sokadszor mutatta màr meg,hogy sem megfelelő mennyiségű eszköz,sem szakember nem àll rendelkezésre. A jelenlegi àllapot megengedhetetlen. Kérjük az illetékesek közbenjárását,hogy mi,akik mindennap a hivatàsunknak megfelelően próbàljuk végezni a munkànkat,megkaphassunk minden anyagi  és eszközbeli segítséget a jàrvàny megfékezésére. Egy emberként vesszük fel a harcot és hisszük,hogy a szaktudàsunk ,hivatàstudatunk ezen a nehézségen is àtsegít mindannyiunkat. 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szijàrtó Katalin, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook