Petíció az annaréti engesztelő kápolna felépítéséért

Natália nővér egy XX. századi látnok volt, aki Szűz Mária és Jézus közléseit közvetítette az emberiség felé. A közlések főként a II. világháború borzalmainak elhárítására vonatkoztak. XII. Piusz pápa hitelesítette a jelenéseket; Az Úr Jézus egy nagy magyar engesztelő mozgalom elindítását kérte Natália nővértől. Azt ígérte, hogy ez a mozgalom Mária, a Világ Királynője oltalma alatt az egész földön el fog terjedni, az emberiség teljes megtéréséhez és örök békéhez vezet. Az engesztelés látható jeléül egy kápolna felépítését kérte a Szent Anna-réten. Budapesten 1942-ben társulat alakult a kápolna felépítésére. Hermány Géza építészmérnök 1942 őszén kapott megbízást a terv elkészítésére. Serédi Jusztinián bíboros úr 1944 őszén hagyta jóvá a kápolna felépítését. Mindszenty József bíboros a templom felépítésének szándékát, PL 2930/1947. levéltári számú levelében írásban rögzítette. Fogjunk össze, hogy csaknem 80 év elteltével végre felépüljön az engesztelő kápolna.

Az alábbi bővebb ismeretek indokolják az aláírást "Natália nővér” megtekintése a YouTube-on  https://youtu.be/Qiq_crd9J-Q .

Natalia nővér Hegyfalun 1992.május 5-én lett eltemetve, lelki vezetője Regőczi István atya búcsúztatta. Onnan vitték át titokban a Budapesti temetőbe,  ahol ma is nyugszik.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kéry Mihály petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...