Petíció az annaréti engesztelő kápolna felépítéséért

Natália nővér egy XX. századi látnok volt, aki Szűz Mária és Jézus közléseit közvetítette az emberiség felé. A közlések főként a II. világháború borzalmainak elhárítására vonatkoztak. XII. Piusz pápa hitelesítette a jelenéseket; Az Úr Jézus egy nagy magyar engesztelő mozgalom elindítását kérte Natália nővértől. Azt ígérte, hogy ez a mozgalom Mária, a Világ Királynője oltalma alatt az egész földön el fog terjedni, az emberiség teljes megtéréséhez és örök békéhez vezet. Az engesztelés látható jeléül egy kápolna felépítését kérte a Szent Anna-réten. Budapesten 1942-ben társulat alakult a kápolna felépítésére. Hermány Géza építészmérnök 1942 őszén kapott megbízást a terv elkészítésére. Serédi Jusztinián bíboros úr 1944 őszén hagyta jóvá a kápolna felépítését. Mindszenty József bíboros a templom felépítésének szándékát, PL 2930/1947. levéltári számú levelében írásban rögzítette. Fogjunk össze, hogy csaknem 80 év elteltével végre felépüljön az engesztelő kápolna.

Az alábbi bővebb ismeretek indokolják az aláírást "Natália nővér” megtekintése a YouTube-on  https://youtu.be/Qiq_crd9J-Q .

Natalia nővér Hegyfalun 1992.május 5-én lett eltemetve, lelki vezetője Regőczi István atya búcsúztatta. Onnan vitték át titokban a Budapesti temetőbe,  ahol ma is nyugszik.

Az aláírással engedélyezem Kéry Mihály, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.