Petíció a példátlan zuglói fizetős parkolási rendelet ellen.

Petíció a példátlan zuglói fizetős parkolási rendelet ellen, mely a zuglói lakosok sarcolása a saját kerületükben, kizárólag  parkolási díj megfizetésével tudják látogatni a Bosnyák téri piacot, az orvosi rendelőket, számottevő részben még a saját házuk előtt is csak óradíjas fizetés ellenében parkolhatnak. Más kerületekben az ott lakók díjmentesen parkolhatnak, de az se példátlan, hogy vannak olyan önkormányzatok, ahol a súlyadó befizetésével AUTOMATIKUSAN REGISZTRÁLJÁK a parkolási rendszerbe és ügyintézés nélkül élvezik az ingyenes parkolást a saját önkormányzatuk területén. 

Szeretnénk elérni, hogy zuglói lakosként, zuglói önkormányzatnak fizetett súlyadóval, sehol ne fizessünk parkolási díjat a saját kerületünkben. Dvorszki Zsolt (CivilZugló Egyesület )


Dvorszki Zsolt (CivilZugló Egyesület )    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Dvorszki Zsolt (CivilZugló Egyesület ) petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...