Petíció a külföldön élő magyarok egyenlő szavazati jogaiért

fejléc_petíció.jpg

Petíció a külföldön élő magyarok egyenlő szavazati jogaiért
 

Az Európai Alternatíva Párt felszólítja a Kormányt, hogy tegye lehetővé a külföldön élő magyarok számára is a levélben történő szavazást, ahogy az már elérhető a határontúli magyarok számára!

Teljes és egyenlő választójogot követelünk!
Az élhetetlen körülmények miatt külföldön munkát vállalni kényszerült magyar állampolgárok indokolatlan jogsérelmet szenvednek el, hátrányos megkülönböztetésben részesülünk a fennálló választási törvény alapján.
Követeljük a választási törvény azonnali megváltoztatását.

Amíg a Magyarországon élő és a külhoni magyarok helyben, illetve levélben élhetnek szavazati jogukkal, addig nekünk, a külföldön dolgozó magyaroknak ezen jogunk korlátozva van, hiszen csak külképviseleteken szavazhatunk. Biztosítani kell, hogy a szavazatunkat levél formájában adhassuk le, ne korlátozzanak bennünket választójogunk gyakorlásában.
 
Alátámasztva a követelésünket petíciót indítunk 2018. január 10-ig!
 
Írd alá te is, ha egyetértesz velünk!

Európai Alternatíva Párt    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Európai Alternatíva Párt petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...