Petíció a Csíkszentmihály téri játszótér felújításáért!

Mi, a környék lakói és a játszótér használói ezúton kérjük Kovács Péter polgármestert és a XVI. kerületi Önkormányzat illetékeseit, hogy a jövő évben kerüljön felújításra a Csíkszentmihály téri játszótér! A végleges tervek elkészülte előtt kérjük, hogy egyeztessenek velünk is, milyen módon kerüljön felújításra a terület. A tervek elkészítésekor kérjük, hogy elsősorban a 10 év alatti gyerekek igényeit tartsák szem előtt, hisz ezt a korosztályt szeretnénk továbbra is idehozni.

Mizsei László Önkormányzati Képviselő 3. EVK.    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Mizsei László Önkormányzati Képviselő 3. EVK. petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.