Petíció a csepeli kutyások diszkriminálása ellen

Eza petíció azért jött létre, mert felháborító, hogy Csepelen, a cseppet sem állatbarát vezetés a kutyásokat minden zöldterületről megpróbálja kitiltani, mindenféle normális észérv nélkül. Ez semmi más, csupán diszkrimináció a kutyatartókkal szemben. Egy társadalmi csoport, illetve teljes jogú állampolgárok kirekesztése a "közből".

Azt gondolom, hogy a zölterületek rendje és tisztasága nem attól lesz megoldott, hogy bizonyos "megbélyegzett" embercsoportokat egy tollvonással kitiltanak onnan, hanem attól, hogy a szabályokat be nem tartó, (tehát szemetelő, ordenáré módon viselkedő, hangoskodó, kötekedő, nyilvánosan dolgát végző, vandálkodó, stb), deviáns viselkedésű embereket a megfelelő mértékben felelősségre vonja a folyamatosan jelenlévő, e célból létező hatósági személy (közteres, rendőr).

Légyszíves írd alá Te is ezt a petíciót, ha egyetéretsz a fentiekkel és szeretnéd, ha Csepel vezetése felhagyna a diszkrimináló szabályozással. 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Ravasz Katalin, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...