Parkőr

Állandó parkőrt a Kós Károly térre!

Sokak, de főleg a helyi lakosok által nagy becsben tartott Kós Károly térre szeretnénk állandó parkőrt kérni a Kispesti Polgármesteri Hivataltól.

Olyan állandó személyt szeretnénk aki munkájának tekinti az adott feladatkőrt, és ennek megfelelően elvégzi a napi teendőket az mellett, hogy ha kell fellép a park állagának megóvására, és esetleg a felhívja mások figyelmét helytelen viselkedésre a parkban játszó gyermekek biztonságának érdekében.
Ha szükséges értesíti a rendészeti központot, és ha kell a rendőrséget ha valamilyen helyzet azt indokolttá teszi.
A következő okok indokolják a folyamatos és felelősségteljes parkőri felügyeletet.

• A park állapota folyamatosan romlik mert a sok látogató közül mindig akad egy-kettő akik nem rendeltetés szerint használják a játszóteret.
• Az ott dolgozó közparkosok és a látogatók közül van aki dohányzik és alkoholt fogyaszt.
• Az illemhelyeket nem rendeltetés szerűen használják (pl. dohányzásra)
• A napi teendők amik használhatóvá teszik a játszóteret, nincsenek elvégezve (pl. padokról, csúszdákról a víz letörlése, a sóder elegyengetése és söprése a járdákról, a hibás vagy veszélyes játékok, padkák jelentése a megfelelő iroda felé stb. )
• Közbiztonsági szempontok

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem János Boros, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...