Otthonszülés a kórházban

Az "Otthonszülés kórházban" Facebook oldal és honlap kiegészítéseként ezt az aláírásgyűjtést azért indítottuk el, hogy szélesebb körben is bebizonyítsuk, nemcsak a nyugat európai, hanem nekünk, magyar Édesanyáknak is igényünk van arra, hogy természetes úton, saját tempónkban, felesleges beavatkozások nélkül, ugyanakkor a kórházi felszerelés és szakértelem biztonságában adhassunk életet gyermekeinknek. Saját tapasztalatunk alapján itthon, sajnos, a gyakorlat egyelőre ellentétes irányban halad.
Célunk, hogy a családok figyelmét felhívjuk: sorsunk a saját kezünkben van, nekünk kell a természetes szülés lehetőségét megteremtenünk magunknak! Aki egyetért ezzel, kérjük, írja alá petíciónkat, illetve ha ismer más anyukákat vagy leendő anyukákat, apukákat, akik hozzánk hasonló szemlélettel rendelkeznek, kérjük továbbítsa nekik is az aláírás lehetőségét! Amint kellő mennyiségű aláírás összegyűlt, szeretnénk tovább vinni az ügyet és a politika figyelmét is felhívni arra, hogy természetes szülésre igenis szükségünk van, és ha ez irányban motiválják a kórházakat és orvosokat, a felesleges beavatkozások csökkentésével még pénzt is tudnak spórolni az államnak. Mozgalmunk eredményeképpen egy államilag támogatott, OEP által finanszírozott referencia intézményt szeretnénk elérni, ahol ebben a szellemben kísérik szüléseinket.

Petíció aláírása

Töltse ki az alábbi űrlapot a Singhoffer Éva által létrehozott petíció aláírásához. A petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook