Online órát, online vizsgát!

Ha támogatod az alább leírtakat, kérlek írd alá a petíciót! Köszönjük!

Mivel egyre jobban terjed a koronavírus, egyre több sajnos a halálozás, nem akarnám kitenni ennek a szüleimet, hogy ha esetleg elkapom, akkor továbbadjam nekik..Nekik is van elég bajuk, édesapám tüdőbeteg, édesanyám pedig magas vérnyomással küzd, ráadásul egy veséje ép már csak. Őket szeretném megvédeni, és összes családot! Jómagam is asztmás beteg vagyok, én sem szeretnék áldozatául esni. De biztos vagyok benne, hogy elég szép számmal vagyunk krónikus betegek, vagy bármilyen súlyos betegséggel szenvedők. Az ilyen esetekre fokozottan figyelni kellene, mert nagyban fenyegeti őket a halál, ha esetlegesen őket is eléri.

Sok hallgatótársamtól hallom, hogy pozitív lett a tesztjük, de a kontaktokat a Járványügy csak 3 napra visszamenőleg ellenőrzi, és értesíti. Ennek a vírusnak az a hátulütője, hogy 2 hétig is lappanghat, tünet nélkül, nem tudhatja az ember, hogy éppen elkapta-e, de ugyanúgy fertőz. Mégis közösségbe megy, így nagy eséllyel továbbadja a társainak. Amikor alig volt beteg, bezártak mindent, de amikor a legnagyobb veszély fenyegeti az embereket, mert napi szinten több ezer a fertőzött, akkor nem tesznek semmit, és ez FELHÁBORÍTÓ! Hol van ebben a ráció? Bebizonyosodott, hogy szépen kivitelezhető a digitális oktatás, ha a tanár meg akarja oldani, MEG FOGJA!

Széchenyi István Egyetem hallgatótábora    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Széchenyi István Egyetem hallgatótábora, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.