Nevelési intézményekbe (elsősorban az óvodákba) való belépés újbóli engedélyezése a szülők számára

A petíció célja az óvodákba/iskolákba való beléptetés engedélyezése a szülők számára. Egy gyermek életében a szülő az elsődleges "kontakt". Az óvodai (és iskolai) nevelők munkáját nagyban segítené, a gyermekek ellátását egyszerűbbé tenné, visszatérne a szülő és a nevelő közti napi kommunikáció, ami nélkülözhetetlen. Az intézményekbe való belépés nem jelent kockázatot, hiszen a gyermek csak a munkaidőt tölti a nevelőkkel, a nap további részét a szüleivel tölti, ígyis-úgyis kapcsolatban vannak. Az iskolai nevelés során is legalább annyira fontos a tanár-szülő kapcsolat, mint egy óvodában. A váltóruha, a tanszerek kezelése nem lehet egy óvodás önálló feladata, de még egy kisiskolásé sem, a nevelőktől pedig nem várhatjuk el, hogy az eddig a szülők által ellátott feladatokat is teljes mértékben magukra vállalják (és önhibájukon kívül nem is tudják ellátni). 

Kérem, ha egyetért velem abban, hogy a nevelési intézményekbe, legalább az óvodákba és az iskolák alsó tagozataiba újból legyen szülői kontroll is, írja alá a petíciót!

Köszönettel,

Egy szülő

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Bosnyák Éva petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...