Népszavazást: Csatlakozzon Magyarország az Európai Ügyészséghez?

Kedves Magyar állampolgárok!

Nem elég höbörögni, nem elég panaszkodni, nem elég néha, néha tüntetni! Ideje cselekedni!

Köztudott, hogy minden rendszer korrupt. Az emberi gyarlóság mindenhol jelen van. De nem mindegy, hogy egy 200 Ft-ost nyúlok le a kasszából, vagy milliárdokat veszek el a néptől. Ha szeretnéd, hogy egy független, a kormány által befolyásolhatatlan ügyészség vizsgálja felül a politikusaink munkáját, a közpénz felhasználását, a korrupció mértékét, akkor írd alá a petíciót. 

Csatlakozzon Magyarország az Európai Ügyészséghez és kérjük együtt számon az ellopott, elcsalt milliárdjainkat! Vessünk véget a mértéktelen korrupciónak és szabjunk gátat neki a továbbiakban!

Írd alá! Ha sokan vagyunk, népszavazás kezdeményezése útján kötelezhetjük a kormányt a nép kérésének eleget tevésére!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Schmidt Alexandra petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )