Nemzetközi kötelező oltás

Üdvözlök mindenkit! Levelemmel a nemzetközi kötelező oltás bevezetésére reagálok. Mindenkit szépen megkérek arra, hogy járuljanak hozzá aláírásukkal ahhoz, hogy a Magyarországon kifejlesztésre került,vírus elleni oltást csakis, és csakis egyedül abban az esetben vethessék be, és alkalmazhassák az állampolgárokon, akkor is csak opcionális jelleggel, amikor már nem lesz annyi megválaszolatlan kérdés a Covid-19 névre keresztelt vírus körül,mint amennyi mostanában van, és egy teljesen egységes álláspont születik az orvosok körében, amiről mostanában nem mondható el az, hogy fennállna, valamint eltelt annyi idő már, amennyi egy védőoltás kifejlesztéséhez szükséges, mivel ahhoz - amint az orvosok, de manapság még laikusok körében is tudvalevő -, nem elegendő fél évnyi időtartam. Az oltásba vetett bizalmat önmagában már az is megkérdőjelezi, hogy miért is nem vállal senki felelősséget a lehetséges mellékhatásokért? Továbbá, alapvetően, hogyha mindannyian belegondolunk, az immunrendszerünk ezt az időszakot ugyanúgy vészelte át, mint bármelyik influenzaszezont, és az influenzaelleni oltás sem kötelező, ugyebár. Hadd lehessen az embereknek alkotmányos joga eldönteni azt, hogy tart-e valamitől annyira, hogy az ellen beoltatja-e magát.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Tóth Mihály, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook