NEMET MONDUNK A 30M-ES, 5G-s TORONYRA ÉCSEN!

Tisztelt Polgármester Úr!

Kérjük, hogy az Écsen, a 2231 helyrajzi számú ingatlanra tervezett 5G-s bázisállomás ne épüljön meg!
Az 5G rendkívüli mértékben növelni fogja a rádiófrekvenciás (RF) sugárzásnak való kitettséget a már működő 2G, 3G és 4G hálózatok mellett. A tartós, nagy frekvenciájú sugárzás egészségügyi határértékeiről illetve káros hatásairól a mai napig tartó heves szakmai viták folynak világszerte, leginkább a telekommunikációs nagyválalatok álltal nem támogatott, valóban független szakértők, egészségügyi és műszaki szervezetek felszólalásával, konkrét esettanulmányaik bemutatásával.
Az ilyen, hosszútávú egészségügyi (és egyéb) hatásait nem kellően ismert technológiák lakóövezetekbe való telepítése minden felelős, józanul gondolkodó ember részéről nem támogatható!
A működtetni kívánt 5G-s rendszer nyújtotta előnyök az itt élő lakosság számára nem kifejezetten létfontosságú, mondhatni ezek nem őket szolgálják, kockázatát, esetleges veszélyeit viszont Ők, azaz MI kapjuk meg leginkább.
Écs, illetve a környező települések egyedi hangulatát meghatározó dombság egy oda nem illő, a tájba „késként” beledöfött, messziről látható műtárgyat kapna a torony megépítésével. Ezt nem támogatjuk!

A petíciót aláírók - elsősorban Écs település környékén élők - nevében kérnénk a beruházás törlését!

Üdvözlettel:
A környék felelősen gondolkodó lakosai

Az aláírással felhatalmazom Fekete Katalin petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.