NEM OLTATOM A GYERMEKEMET!

A szülő kizárólagos joga eldönteni, hogy beoltatja e gyermekét covid elleni vakcinával. Ezek az oltások kísérleti fázisban vannak, hosszútávú káros mellékhatásai és következményei nem ismertek! Gyermekeink immunrendszere fejlődő fázisban van, nem kockáztathatjuk meg annak lehetőségét, hogy egy vakcina lerombolja azt.

Nem beszélve arról a tényről, hogy egy oltott személy UGYANÚGY továbbadja a fertőzést, tehát valótlan az a kijelentés a kormány részéről, hogy a vírus terjedésének megállítása érdekében hozza rendelkezéseit.

Ha egyetért azzal, hogy ne tegye kötelezővé a kormány a gyermekek oltását, kérjük, írja alá petíciónkat!


Új Kezdet Magyarország Párt - Ferenczik József    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Új Kezdet Magyarország Párt - Ferenczik József petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )