Nem a városnövekedésre, igen a városfejlesztésre Veresegyházon!

Nem a városnövekedésre! Igen a városfejlesztésre! Népszavazást a virágzó Veresegyházért!

A Tavirózsa Környezet- és Természetvédő Egyesület népszavazást kezdeményezett Veresegyházon annak érdekében, hogy a város tulajdonát képező jelentős ingatlanvagyon lakáscélú értékesítésének gátat vessen.

Amennyiben a tervezett értékesítések megvalósulnak, úgy a jelenleg közel 20.000-es város lélekszáma – a társasházi beépítéseknek köszönhetően – pár éven belül 25.000 főre növekedne. Az egyesület véleménye szerint a város közintézményei már jelenleg is túlzsúfoltak, a zöldterületek pedig fogynak. A jelentős gépkocsiforgalom évről évre növekvő számú balesetet okoz a városban. A fővárosba történő munkába járás a Budapesttől mindössze 25 km-re lévő Veresegyházról napi szinten mintegy 2,5-3 órát vesz igénybe.   Ezért nem a város növelésére, hanem annak minőségi, fenntartható fejlesztésére kell helyezni a hangsúlyt. 

Jelen petíció aláírói támogatják a népszavazást ebben az ügyben és szándékaik szerint a támogató íveket is aláírják.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Rekvényi László, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook