NEM a Római kapujára

Mintahogy azt már többen ismerjük, a III. kerületi Pók utcai lakótelep egy zöld területére (Vitorla utca-Nánási út sarka, Vitorla u. 23152/81 hrsz) pályázati kiírás történt, melyben a területre könnyűszerezetes építmény kerülhet bérleti jogviszonnyal, mellyel bérlő biztosítja a megmaradt zöld felület karbantartását, de a megngedett területnél nagyobbat nem hasznosíthat.

Ezt szeretnénk meggátolni, nem szeretnénk semmilyen létesítményt ezen területre.

Így arra kérünk mindenkit, aki úgy gondolja, hogy a területre semmilyen építmény ne épljön (könnyűszerkezetes sem) aláírásával támogassa az ügyet.

Az aláírással felhatalmazom Kiss Zsófia petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.