Ne zárják be a Soroksár 2 (újtelepi) postát!

posta3.jpg

Európa és benne Magyarország helyzete nagymértékben megváltozott a háború és az annak következményeképpen fellépett energiaválság miatt. Napjainkban mindenki - köztük a Magyar Posta Zrt. is - energiatakarékossági intézkedéseket vezet be. Ennek ellenére nem tartjuk elfogadhatónak a Soroksár 2 (újtelepi) posta bezárását a megnövekedett lakossági igények miatt.

Nyomatékosan kérjük, hogy a Magyar Posta Zrt. vizsgálja felül az újtelepi posta bezárásával kapcsolatos döntését!

A petíció kezdeményezője:

Bese Ferenc, Soroksár polgármestere

Az aláírással felhatalmazom Bese Ferenc petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.