Ne vegyék el az óvónénijeinket!!!

Petíciónk célja, hogy a Budapest III. kerület, Gyermeksziget Montessori Óvoda, Mosolygó Tagóvodájának MÓKUS csoportjától ne vegyék el az óvónéniket!!

Kedves Mókus Szülők, Hozzátartozók, Barátok!

Mint tudjátok, gyermekeink Óvodájában jelentős óvónő hiány lépett fel. Ezt megoldandó, a vezetőség meg szeretné bontani csoportunk szuper egységét oly módon, hogy valamely kedves óvónéninket másik csoportba áthelyezné.

Gabi néni 34 éve Mókus, Noémi néni 18 éve. 18 éve dolgoznak együtt maximális egyetértésben, családi hangulatban, egymás és a gyermekeink rezzenéseit is ismerve, kiemelkedő szakértelemmel, fantasztikus hozzáállással és végtelen szeretettel.

A vezetőség a csoportba járó gyermekek szüleinek megkérdezése nélkül, egyoldalúan eldöntötte, hogy megbontja csoportunkat, és szétválasztja óvónénijeinket :(

Megértjük, hogy súlyos a munkaerőhiány és megoldást kell találniuk, de ezt tegyék a mi bevonásunkkal, nem pedig a hátunk mögött az óvónénijeink és gyermekeink kárára!

Ha Ti is azt szeretnétek, hogy továbbra is megmaradjon a MÓKUS-EGYSÉG, és mindkét óvónénihez továbbra is ragaszkodtok, kérjük, hogy írjátok alá ezt a petíciót! Mozgassunk meg minden követ gyermekeinkért!!