Ne szedjék szét a Zsiráf csopotot!!!!!!

                              Petíciónk célja, hogy a Budapest III. kerület, Gyermeksziget Montessori Óvoda, Mosolygó Tagóvodájának Zsiráf csoportjától ne vegyék el az óvónéniket!!

Kedves Zsiráfos Szülők, Hozzátartozók, Ismerősök,Barátok!

 

Mint tudjátok, gyermekeink Óvodájában jelentős óvónő hiány lépett fel. Ezt megoldandó, a vezetőség meg szeretné bontani csoportunk nagyon jól működő egységét,azon módon, hogy valamelyik kedves óvónéninket másik csoportba áthelyezné.

Ági néni fiatal kora ellenére nagyon nagy tapasztalattal és tudással renelkezik,mit sen bizonyít jobban,hogy talyi évben Családháló díjban is részesült.

Andi néni hatalmas tapasztalta,gyakorlatiassága és tudása  segíti hozzá a gyerekeket az iskolás szintű érettség eléréséhez.

Kettőjük között kialakult szakmai egyetértés,szeretet,családias hangulat és a véget nem érő vidámság teszi gyermekeink minden napját boldoggá,és Ők azok akikre bátran merjük hagyni csemetéinket amíg dolgozunk.

Megértjük a vezetőség okát, hogy súlyos a munkaerőhiány és megoldást kell találniuk, de kérjűk,hogy ezt tegyék a mi bevonásunkkal, nem pedig a hátunk mögött az óvónénijeink és gyermekeink kárára!

 

Ha Ti is azt szeretnétek, hogy továbbra is megmaradjon a ZSIRÁF csoport egysége, és mindkét óvónénihez továbbra is ragaszkodtok, kérjük, hogy írjátok alá ezt a petíciót! Mozgassunk meg mindenkit gyermekeink jövője a TÉT!!!!!!!

 

 

 


Ribárné Tomán Mónika    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével