NE LEGYEN DÍJKÖTELES A RÖSZKEI HATÁRÁTKELŐ AUTÓPÁLYA 900 MÉTERE

Mi, alulírottak, indítványozzuk Magyarország kormányánál, hogy ne legyen díjköteles a Horgos - Röszke határátkelőtől induló autópálya, és az autópályáról való első lejárat közötti  900 méteres szakasza.

Indoklás: 2015. január 1-től Magyarország területén életbe lépett a megyei matricák rendszere, ami a fent említett Horgos-Röszke határátkelőtől induló autópálya, és az autópályáról való első lejárat közötti 900 m szakasz megfizettetésével jár. Ez indokolatlanul többletköltséget ró mindazokra akik Szegedre szeretnének bejutni, illetve Szegedről a határátkelőhöz visszajutni az autópálya hathatós igénylése nelkül a régi 5-ös út használatával. Tekintettel arra, hogy csak ez a határátkelő működik 0-24 órán keresztül, a matricának megfizettetése kihathat a szabad mozgás korlátozására is. A felsorolt okoknál fogva Mi, alulírottak, arra kérjük Magyarország kormányát, hogy ne legyen díjköteles a Horgos - Röszke határátkelőtől induló autópálya, és az autópályáról való első lejárat közötti  900 méteres szakasza. 

Az itt összegyűlt aláírásokat eljuttatjuk a magyarországi illetékeseknek 2015. január 31-ig.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem VMDK Ada, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook