Ne hosszabbítsák meg a korlátozást!

Tisztelettel kérjük Magyarország kormányát,hogy ne legyen hosszabbítva a korlátozás!  Szeretnénk, hogyha Február 1-től lehetne menni rendesen iskolába.  Amiatt szeretnénk ezt mert itthonról nehezebb tanulnunk.  S, sok diák most érettségizik, ezt otthonról rettenetesen nehéz tovább vinni, mivel nem tudunk rendesen felkészülni. Nem tudjuk saját magunknak elmagyarázni a tananyagot, főleg a nehezebb tantárgyakból. Jó lenne ha indulna az iskola, legalább úgy, hogy egyik héten az egyik osztály másik héten a másik.  Már így könnyebb lenne felkészülnünk az érettségire, vagy más hasonló dologra ami az iskolával kapcsolatos. Szeretnénk ha átgondolná ezt mindenki, hogy hol könnyebb tanulni.  Lehet másnak jobb itthonról, de aki most érettségizik annak nem.  Vannak olyan emberek akik nem tudják itthonról megérteni, vagy éppen nem tudnak hozzáférni a tananyagokhoz.  Írd alá a petíciót ha érintett vagy, vagy ha egyetértesz a fent leírtakkal, és oszd meg, hogy minél többen aláírják.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Legyensuli! petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...