Ne engedjék vissza a középiskolásokat az oktatási intézményekbe

A gimnáziumok általában sokkal magasabb létszámmal működnek. Magasabb létszám nagy kockázattal járhat az emberéletekre nézve ebben a helyzetben. Most gondoljunk csak bele, azzal, hogy megnyítják a középiskolák kapuit, a kollégiumokét is megnyitják ezzel. Egy csomó ,,idegen" fiatal kis szobákba összezsúfolva hatalmas kockázat,a fertőzöttek számát jóval megnövelné. Aztán a kollégisták haza is mennek hétvégén, ha esetleg vírushordozók átadhatják a vírust a családtagoknak is. Aztán utána meg csodálkoznánk, hogy jönnek az újabb hullámok. Igen, van egy olyan lehetőség is, hogy a szülők nem kötelesek visszaengedni a gyermekeiket az intézményekbe. De ez egy olyan dolog, hogy vagy mindenki megy, vagy senki. Akiket a szülei nem engednek vissza az intézményekbe, ha megnyílnak,nagy hátrányban lennének. A tanárok meg nem tudnak jelenléti és online oktatást egyszerre tartani. Embertelen lenne. 

A nyár így is elég kockázatos lesz, ráérünk majd akkor kockáztatni. Még ne!

Ha ön is úgy gondolja, hogy ne nyissanak meg május 10-től a középiskolák kapui, kérem, hogy aláírásával segítsen, hogy petíció eredményes legyen. 

Köszönöm! 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Plaszkó Petra Antónia, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...