Ne engedjék vissza a középiskolásokat az oktatási intézményekbe

A gimnáziumok általában sokkal magasabb létszámmal működnek. Magasabb létszám nagy kockázattal járhat az emberéletekre nézve ebben a helyzetben. Most gondoljunk csak bele, azzal, hogy megnyítják a középiskolák kapuit, a kollégiumokét is megnyitják ezzel. Egy csomó ,,idegen" fiatal kis szobákba összezsúfolva hatalmas kockázat,a fertőzöttek számát jóval megnövelné. Aztán a kollégisták haza is mennek hétvégén, ha esetleg vírushordozók átadhatják a vírust a családtagoknak is. Aztán utána meg csodálkoznánk, hogy jönnek az újabb hullámok. Igen, van egy olyan lehetőség is, hogy a szülők nem kötelesek visszaengedni a gyermekeiket az intézményekbe. De ez egy olyan dolog, hogy vagy mindenki megy, vagy senki. Akiket a szülei nem engednek vissza az intézményekbe, ha megnyílnak,nagy hátrányban lennének. A tanárok meg nem tudnak jelenléti és online oktatást egyszerre tartani. Embertelen lenne.

A nyár így is elég kockázatos lesz, ráérünk majd akkor kockáztatni. Még ne!

Ha ön is úgy gondolja, hogy ne nyissanak meg május 10-től a középiskolák kapui, kérem, hogy aláírásával segítsen, hogy petíció eredményes legyen.

Köszönöm!

Az aláírással felhatalmazom Plaszkó Petra Antónia petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.