Ne engedjék vissza a középiskolásokat az oktatási intézményekbe

A gimnáziumok általában sokkal magasabb létszámmal működnek. Magasabb létszám nagy kockázattal járhat az emberéletekre nézve ebben a helyzetben. Most gondoljunk csak bele, azzal, hogy megnyítják a középiskolák kapuit, a kollégiumokét is megnyitják ezzel. Egy csomó ,,idegen" fiatal kis szobákba összezsúfolva hatalmas kockázat,a fertőzöttek számát jóval megnövelné. Aztán a kollégisták haza is mennek hétvégén, ha esetleg vírushordozók átadhatják a vírust a családtagoknak is. Aztán utána meg csodálkoznánk, hogy jönnek az újabb hullámok. Igen, van egy olyan lehetőség is, hogy a szülők nem kötelesek visszaengedni a gyermekeiket az intézményekbe. De ez egy olyan dolog, hogy vagy mindenki megy, vagy senki. Akiket a szülei nem engednek vissza az intézményekbe, ha megnyílnak,nagy hátrányban lennének. A tanárok meg nem tudnak jelenléti és online oktatást egyszerre tartani. Embertelen lenne. 

A nyár így is elég kockázatos lesz, ráérünk majd akkor kockáztatni. Még ne!

Ha ön is úgy gondolja, hogy ne nyissanak meg május 10-től a középiskolák kapui, kérem, hogy aláírásával segítsen, hogy petíció eredményes legyen. 

Köszönöm! 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Plaszkó Petra Antónia petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...