Ne büntesse meg az UEFA a magyarokat!

videó: https://youtu.be/AQrLdpJ76sE

Az UEFA indoklása szerint az Európa-bajnokság budapesti és müncheni találkozóin – a magyarok a portugálokkal és a franciákkal a Puskás Arénában, a németekkel az Allianz Arénában csaptak össze – diszkriminatívan viselkedtek egyes szurkolók, emiatt a válogatott soron következő két hazai, UEFA-rendezésű találkozóján nem lehetnek nézők. A harmadik mérkőzésre szóló büntetést az UEFA két évre felfüggesztette. A szervezet emellett 100 ezer euróra is megbüntette a magyar szövetséget, melynek „Egyenlő Játék” feliratú molinót kell majd kifeszítenie ezeken a találkozókon.

Az aláírással felhatalmazom én petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.