Nagykáta Perczel Mór út, Jászberényi út veszélyes kereszteződése

Kedves nagykátai közlekedők! Szeretném, ha valami történne a Nagykátán lévő Perczel Mór út, Jászberényi út kereszteződésével. Főként a reggeli és délutáni órákban lehetetlen a közlekedés a folyamatos torlódások miatt, melyben a vasúti átjáró is nagy szerepet játszik. A keresztben haladó kerékpár úton is kifejezetten veszélyes az áthaladás. Mivel több óvodát és iskolát is ezen a kerékpár úton lehet megközelíteni. A kereszteződés bal oladalán az üzletek előtt egy hatalmas közlekedési tábla is és az alatta parkoló gépjárművek is megnehezítik a kilátást. Idén és az elmúlt években rengeteg sérüléssel járó balaeset történt.

Az aláírással felhatalmazom Róbert Kalacsi petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.