Mondj Nemet a Tüzijátékra!!!Nagy a baj!!!

 KEDVES BARÁTAIM, ISMERŐSEIM ÉS MINDEN LOGIKUS GONDOLKODÁSÚ ISMERETLEN!

Békeidőben sem támogatom, hogy félóra tüzijátékra (AUGUSZTUS 20) költsön a Kormány az adónkból, míg egyetlen Magyar gyerek is éhezik, nélkülöz!!!

A Covid-19 járvanyhelyzet, a meghozott és a nem meghozott intézkedések következtében sajnos most még többen kerültek nagy bajba.

Kérlek írd alá a petícióm, mely alapján arra szeretném a Kormányt kérni, feljogosítani és ha kell kényszeríteni, hogy a tüzijátékra elhatárolt összeget helyezze egy elkülönített számlára és biztosítsa a járvány miatt bérüket elvesztők számára annak pályázat útján történő kifizetését!

Ha nem akarod minden idők legnagyobb tüzijátékát nézni minden idők egyik legnagyobb elszegényesedési és munkanélküliségi időszakában ölbetett kézzel, akkor írd alá a petíciómat a linkre kattintás után! 

Köszönöm szépen !

Vajthó Gabriella

Csak egy állampolgár a sok közül :-)

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Vajthó Gabriella petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...