Mondj NEM-et a százhalombattai gumiégetőre

Kedves százhalombattaiak és a környékbeli településeken élők!

Kormányzati támogatással, a lakosság és az önkormányzat megkerülésével akarnak Százhalombattára gumihulladék-feldolgozó üzemet építeni. A beruházás a megkérdezett szakemberek szerint súlyos veszélyt jelent a városban és a környékbeli településeken élő polgárok egészségére és a környezetükre egyaránt.
Az elmúlt hetekben folyamatos utcai aláírásgyűjtéssel és civil szervezetek által szervezett demonstráción is tiltakoztunk.

Csatlakozz hozzánk és mondj NEM-et, ha Te sem szeretnéd, hogy az otthonod mellé környezet-és egészségkárosító üzemet építsenek!

Szabó Attila
környzetvédelmi tanácsnok
Százhalombatta

Az aláírással engedélyezem Szabó Attila, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.