Miénk is a KÖR! - petíció az élhető Duna-partért és Mediterrán lakóparkért

Tisztelt Mediterrán lakóparki és Gubacsi lakótelepi Lakosok!

Kérünk titeket, hogy aláírásotokkal támogassátok alábbi kezdeményezésünket, hogy élhető maradhasson lakókörnyezetünk!

122842903_4072215266140913_1942358032239202068_n.jpgTisztelt Polgármester Úr! Tisztelt Kormánymegbízott Úr!

Alulírott pesterzsébeti lakók tiltakozunk az ellen, hogy anélkül épüljön újabb három épület a Mediterrán lakóparkban a Téglagyártó utca 23 szám alatti ingatlanon (KÖR), hogy nem rendezik a terület útjainak jogi helyzetét, nem biztosítják a lakópark egységes arculatának védelmét, szennyvízcsatornáját nem alakítják át szabványossá, s nem oldják meg a rosszul tervezett vízelvezetés, a gyalogos és személyautós közlekedés és parkolás problémáit.

-        Itt élőként ugyanis a fenti gondok megoldása nélkül nem tudjuk elfogadni egy újabb épülettömb építését.

-        Itt élőként nem tudjuk elfogadni, hogy mélygarázsok építése nélkül, zöldfelületek csökkentésével érjék el az amúgy is alultervezett parkolószámok biztosítását.

-        Itt élőként nem tudjuk elfogadni, hogy az eddigi szabályozástól eltérően 7 szintes épületek épüljenek a területen.

Kérjük, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket, hogy a fenti problémákat kezeljék az illetékes hatóságok, közműcégek és önkormányzatok! Kérjük, hogy tegyenek meg mindent, hogy Budapest és Pesterzsébet mostohagyermekeként kezelt Mediterrán-lakóparkban és Gubacsi lakótelepen rendeződjenek a közlekedési, szennyvíz- és csapadékvízelvezetési problémák, s ne csökkenjen tovább a zöldfelületek aránya!

A 2018. május 25-től hatályba lépett Európai Adatvédelmi (GDPR) kötelezettség alapján, az aláírásokat kizárólag ehhez a célhoz kérjük, aki nyilvánossá tette adatait, annak nevével együtt aláírását Pesterzsébet jegyzőjének és Budapest, Főváros Kormányhivatala megbízottjának adjuk át. A peticiok.com adatvédelmi szabályzata az oldalon elolvasható.