Mi, szülők, támogatjuk a sztrájkoló pedagógusokat 2022.01.31-én

Kedves Szülők!  

Magam is három iskoláskorú gyermek anyja vagyok, elkeserítőnek tartom az oktatás, valamint a pedagógusok jelenlegi helyzetét, ennek ezúton is hangot kívánok adni! Kérem, aki hasonlóan gondolkozik, a petíció aláírásával jelezze!

A mai társadalmi viszonyokat mindenütt a megosztottság jellemzi, szeretném, ha ezen felül tudna mindenki emelkedni és egységesen támogatásáról biztosítaná ennek a fórumnak a segítségével is a pedagógusokat, a gyerekeink, unokáink jövője a tét!

Remélem, ha azok a tanárok, akik félnek a sztrájk következményeitől, látják, hogy a szülők egységesek és szintén változást szeretnének, jó szívvel sztrájkoló kollégáik mellé tudnak állni hétfőn, hiszen mindenki hallotta már, hogy nem tudnak mindenkit elbocsájtani!!!

Azoknak a pedagógusoknak, akik szkeptikusok a sztrájk hatásosságával kapcsolatban jusson eszébe az a számos történelmi megmozdulás, melynek hatására bárminemű változást tudtak elérni elődeink, mindenki tudja, az egészségügyben tapasztalt széthúzás is hová vezetett!

Számos helyen megírták már, visszakereshető, de a pedagógus pályára nincsenek új belépők: a tragikus feltételek elriasztják a fiatalokat attól, hogy ezt a hivatást válasszák. Eljutottunk oda, hogy ma már képesítés nélkülieket toboroznak tanítani az állami iskolák, megalázóan alacsonyak a fizetések, holott egykoron a tanári pálya valamiféle kiváltságot jelentett.

Bízom benne sok aláírást sikerül gyűjteni hétfő reggelig!!!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kazinczy Henrietta petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...