Metál Zoltán (OTSZ) minket nem képvisel !

Metál Zoltán a minimális taglétszámmal rendelkező Országos Taxis Szövetség elnökeként veszélybe sodorta ,elárulta a taxis szakmát . A médiában folytatott randalírozásával valamint a Fővárossal és a BKK val tartott egyeztetéseken tanúsított viselkedésével kinyílvánította ,hogy nem közülünk való ,és legkevésbé sem a mi érdekeink szerint cselekszik , nyilatkozik ,egyeztet . Metál Zoltánt nem fogadjuk el képviselőnknek ,semmilyen felhatalmazásunkkal nem rendelkezik ,hogy a nevünkben mint taxisok nevében nyilatkozzon. Ezúton is felszólítjuk próbálja visszafogni szereplési vágyát a sajtóban és ne járjon egyeztetni a nevünkben . Taxisul mondva : konkrétan lépjen le .

Az aláírással engedélyezem Forgó Betti taxis, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.