Petíció a LMBTQIA+ mesekönyv forgalmazása mellett

Ez a könyv égetően aktuális és fontos! Az én barátaim között is van lmtqia+ tag, roma, árva, hátrányos helyzetű vagy abban felnövő. Ismerem az élettörténetüket. Ha létezett volna egy ilyen mesekönyv, akkor, amikor ők gyerekek voltak, gördülékenyebb lett volna a boldogulásuk. Mert lett volna lehetőségük azonosulni "mesehősökkel", mert például a környezetük nem venné természetellenesnek és elfogadhatatlannak a nem heteronormatív, édesanya-édesapa-gyerekek felállástól eltérő családmintát. Szeretném, ha az én gyerekem úgy nőne fel, hogy bizonyos mértékig színvak lenne (=származástól, anyagi helyzettől nemi identitástól, szexuális irányultságtól, vallástól függetlenül látni az embert). És szeretném, ha az azonos nemű barátaimnak lehetősége lenne teljes értékű a környezete számára elfogadott családot alapítani. Szeretném ha (legalább) a most felnövő generáció már kevésbé lenne homofób, transzfób, rasszista, előítéletes és diszkriminatív. Többek közt ezért van jelentősége ennek ezeknek a meséknek a könyvespolcokon.

Amennyiben te is egyetértesz azzal, hogy továbbra is maradjon forgalomban a könyv kérlek  írd alá a petíciót!

Sokunkkal együtt köszönjük!

 

6E08CA84-FBC5-4209-9986-C635085D5932.jpeg

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Varga Bettina, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook