Mentsük meg a fákat a tarvágástól!

Tisztelt Állampolgár!  

Plusz egy multi, mínusz egy hektár erdő!

A segítségüket és támogatásukat szeretnénk kérni egy számunkra  - és minden felelősen gondolkodó magyar állampolgár számára - fontos környezetvédelmi ügyben!

Mentsük meg Budaörs fáit a tarvágástól!

Életünk része a fejlődés a változás, de nagyon fontos, hogy a megfelelő egyensúlyt megtartsuk, mert e nélkül élhetetlen lesz környezetünk és embertelenek a körülményeink.

A multinacionális cégek megjelenése törvényszerű egy olyan adottságokkal rendelkező területen mint Budaörs. A kereskedelmi és iparterületek nagy része beépült így a területen igen nagy a vállalatok ökológiai lábnyoma. Ennek megvannak az előnyei, mivel a város szépen fejlődött az elmúlt időszakban, de vannak a lakosságnak tűréshatárai, amit sajnos sokszor nem vesznek figyelembe.

Petíciónk fontos eleme, hogy rávegyük az önkormányzatot változtassa meg a helyi városfejlesztési tervet és erdő minősítésű területet se most, sem a jövőben ne lehessen a lakosság véleményének figyelmen kívül hagyásával kereskedelmi, vagy ipari övezetté nyilvánítani! 

Tiltakozunk Budaörs fáinak tarvágása ellen, bármilyen övezetbe is sorolta őket az önkormányzat!

Kérjük, aláírásával támogassa a Lakhelyünk nyugalmáért és a Fákért civil szerveződést 1,1 hektár erdő kivágásának megakadályozásában!

Köszönjük, hogy aláírásával támogat minket!

Lakhelyünk Nyugalmáért és a Fákért civil szerveződésLakóhelyünk nyugalmáért és a Fákért civil szerveződés    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Lakóhelyünk nyugalmáért és a Fákért civil szerveződés, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...