Maroshegy, vasúti válaszfal.

Kedves Maroshegyiek!

Az utóbbi időben sajnos elszaporodtak maroshegyen a vonatgázolások. Egy ideje csak ígérgetve van, hogy építve lesznek válasz falak, ennek megakadályozására. Sajnálatos módon még nem történt semmi ez ügyben. A Borszéki utcától kezdve a Székely utca mentén végig, illetve a Rádió lakóteleptől kezdve a Balatoni úti híd átjárójáig.

Ezért arra kérlek titeket, hogy fogjunk össze Maroshegy biztonsága érdekében, és minél többen írjátok alá ezt a petíciót, hogy itt ezt a dolgot meg kell oldani!

Tisztelettel: Hrabovszky Z. Tibor

Az aláírással engedélyezem Hrabovszki Zoárd Tibor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.