Margitszigeti elektromos autók, elektromos rollerek, bringóhintók továbbra is változatlan számban kölcsönözhetőek legyenek!

A Budapest Főváros Önkormányzata Közgyűlésének 13/2022. (V. 5.) önkormányzati rendelete alapján (25 év után!) az elektromos autók bérlése ellehetetlenített helyzetbe került. Az aláírások a Budapest Főváros Önkormányzata Közgyűléshez kerülnek benyújtásra, hogy a Margitszigeten az elektromos autók, elektromos rollerek, bringóhintók változatlan darabszámban és a megszokott helyszíneken továbbra is igénybe vehetőek legyenek. A vállalkozások több évtizede szolgálják az ide kilátogató vendégek, családok és fogyatékkal élők kulturált szórakozását. Alulírottak kinyilvánítjuk, hogy a fenti tárgyú kezdeményezés tartalmát megismertük, azzal egyetértünk, és támogatjuk.2_helyszin_2.JPG

1__helyszin_2.JPG

Bara Brigitta Elektromosautó Kft.    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Bara Brigitta Elektromosautó Kft. petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.