Kérjük online aláírását, csak így segíthet! Margitszigeti elektromos autók, elektromos rollerek, bringóhintók továbbra is változatlan számban kölcsönözhetőek legyenek!

A Budapest Főváros Önkormányzata Közgyűlésének 13/2022. (V. 5.) önkormányzati rendelete alapján (25 év után!) az elektromos autók bérlése ellehetetlenített helyzetbe került. Az aláírások a Budapest Főváros Önkormányzata Közgyűléshez kerülnek benyújtásra, hogy a Margitszigeten az elektromos autók, elektromos rollerek, bringóhintók változatlan darabszámban és a megszokott helyszíneken továbbra is igénybe vehetőek legyenek. A vállalkozások több évtizede szolgálják az ide kilátogató vendégek, családok és fogyatékkal élők kulturált szórakozását. Alulírottak kinyilvánítjuk, hogy a fenti tárgyú kezdeményezés tartalmát megismertük, azzal egyetértünk, és támogatjuk.2_helyszin_2.JPG

1__helyszin_2.JPG


Bara Brigitta Elektromosautó Kft.    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Bara Brigitta Elektromosautó Kft. petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...