Maradjon meg a Budapesti Vidámpark!

Mentsük meg Magyarország utolsó vidámparkját, ne hagyjuk hogy értelmetlenül bezárják és szállodát építsenek a helyére! Az állatkert helyhiányával indokolják a zárást, azonban elmondták, hogy nekik sincs pénzük a fejlesztésre, így a terület 2-3 évig kihasználatlanul maradna ezalatt a műemlékvédelem alatt álló játékok is teljesen tönkremennének a szükséges karbantartás hiányában. 500 millió forintot szánnak a park bezárására, ebből a pénzből 3 évig tudna üzemelni még a vidámpark, több mint 1 milliárd forint adót termelve az államnak! Ha hagyjuk, hogy bezárják a vidámparkot, jövőre követi a cirkusz is! Védjük meg az idén 200 éves városligetet, úgy ahogy azt alapítói kitalálták nekünk, a nép szórakoztatására! Vidámpark nélkül nem teljes a Városliget! Köszönöm!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).