Magyar Konzulátusi Képviselet létrehozása Linzben

Tisztelt Dr. Nagy Andor Nagykövet Úr!

Tisztelettel kérjük Önt, támogassa egy magyar konzulátusi képviselet létrehozását Linzben.

Kiváló munkájuk nagy segítséget jelentene az itt, Felső-Ausztriában, és a környéken élő több ezer magyar honfitársaink számára.

Mint azt Ön is tudja, évről évre növekszik az Ausztriában élő magyarok száma.

Ügyintézésre lehetőség viszont csak Bécsben van. Ez nagy problémát, és nehézségeket jelent sok honfitársunknak, legyen szó akár egy anyakönyvezési ügyről (az újszülöttel kell a szülőknek sok esetben 200-400 kilométert utazni), vagy egyéb konzuli szolgáltatásról.

Egy linzi Konzulátusi Képviselet létrehozása nagyban megkönnyítené az itt élő magyarok mindennapjait (legyen szó akár pénzbeli megtakarításról, akár időbeli megtakarításról)  a délebbi Liezentől egészen az északi Schärdingig, vagy a nyugatabbi Salzburgtól egészen a keleti Amstetten városáig.

MI Mindannyian bízunk az Önök támogatásában!

Tisztelettel:

A Felső-Ausztriai, és a környéken élő Magyarok

Kelt: Wels, 2020.01.31.

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tóth Tamás petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...