BÉKÉT A HAZÁNAK

Szendi Iván Ifj (kutyageci) vissza él a hatalmával. Eddigieket nem tapasztalva lépte át a határokat eme vezető kit úgy hívunk tengericigány. Úgy vélem, hogy a szerver elnököt vissza kell juttatnuk jogos tulajdonosához egy elnökválasztás keretein belül. Egyszerüen ez már nem állapot ami itt történik. Az emberek éheznek,szomlyaznak nincs munkalehetőség nem tudnak miből megélni a fiatalok és idősek egyaránt. Az oltástól szenvedő kínai testvérünk már haldoklik de az elnökúr semmit sem tesz. Próbáltunk neki szólni kedvesen, fenyegetően de mind hiába le se szarja a népét ez a semmirekellő. AZT MONDOM VESSÜNK VÉGET AZ URALMÁNAK EGGYÜTES ERŐVEL ÉS SZABADITSUK MEG SZERETETT HAZÁNKAT A GONOSZTOL ETTŐL A SARLATÁNTÓL ÉS HOZZUK VISSZA A BÉKÉT! ÜVÖLTSÉTEK VELEM PURGATÓRIUM!!!!! PURGATÓRIUM!!!! PURGATÓRIUM!!!!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tács Kornél petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...