BÉKÉT A HAZÁNAK

Szendi Iván Ifj (kutyageci) vissza él a hatalmával. Eddigieket nem tapasztalva lépte át a határokat eme vezető kit úgy hívunk tengericigány. Úgy vélem, hogy a szerver elnököt vissza kell juttatnuk jogos tulajdonosához egy elnökválasztás keretein belül. Egyszerüen ez már nem állapot ami itt történik. Az emberek éheznek,szomlyaznak nincs munkalehetőség nem tudnak miből megélni a fiatalok és idősek egyaránt. Az oltástól szenvedő kínai testvérünk már haldoklik de az elnökúr semmit sem tesz. Próbáltunk neki szólni kedvesen, fenyegetően de mind hiába le se szarja a népét ez a semmirekellő. AZT MONDOM VESSÜNK VÉGET AZ URALMÁNAK EGGYÜTES ERŐVEL ÉS SZABADITSUK MEG SZERETETT HAZÁNKAT A GONOSZTOL ETTŐL A SARLATÁNTÓL ÉS HOZZUK VISSZA A BÉKÉT! ÜVÖLTSÉTEK VELEM PURGATÓRIUM!!!!! PURGATÓRIUM!!!! PURGATÓRIUM!!!!

Az aláírással engedélyezem Tács Kornél, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.