Létesüljön Hamburgban Magyar Főkonzulátus! (Bedarf für Generalkonsultat Ungarn in Hamburg)

Az Észak-Németországban élő magyaroknak elég problémás Berlinbe vagy Düsseldorfba utazni bámilyen magyar hatóságokkal kapcsolatos ügyintézés végett (Útlevél, Személyi igazolvány, Útlevél, stb). Szeretnénk, hogy Hamburgban is legyen olyan magyar képviselet, ahol az egyebkent csak Berlinben és Düsseldorfban (vagy délen) intézhető ügyeket le lehet bonyolítani.

Es ist ziemlich problematisch und aufwändig für die ungarische Staatsangehörige, die in Nord-Deutschland wohnen, jedesmal nach Berlin oder Düsseldorf zu reisen um zB ein Reisepass beantragen zu können. Wir möchten eine Ungarische Generalkonsultat im Hamburg haben, um die Situation zu erleichtern.

Az aláírással engedélyezem Mracsko Attila, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.