Lépjünk fel az építtetők jogaiért! Követeljünk törvényt a tisztességtelen vállalkozókkal szemben!

Bizonyára sokunkat vertek, vernek át ezekben a percekben is olyan vállalkozók, akik törvények híján gátlástalanul garázdálkodnak építés címén az otthonunkban, esetleg kárt okoznak a nem hozzáértő munkájukkal, vagy előre elkérnek többszáz, többmillió forintot, amivel utána eltünnek és se a munkavégzést, se a rá kifizetett összeget nem látjuk többé. Ha mégis történik munkavégzés, abban nincs köszönet, a beleölt anyag már kárba ment mire kiderül, hogy az illető nem ért ahhoz, amit elvállalt.

Ma Magyarországon semmiféle szabály, törvény, szervezet nem létezik az építtető védelmére, szabadon, büntetlenül lehet kifosztani a jóhiszemű és sokszor hozzá-nem értő megrendelőket.

Legyen vége annak, hogy ha igazságszolgáltatást akarunk, akkor évekig tartó peres eljárásokba kell beleőszülnünk, további anyagi és emberi áldozatokat kell hoznunk az igazunk bizonyításáért!

Legyen mindenki által hozzáférhető nyílvántartás a valódi és álvállalkozókról, legyen szigorú szabályozása a megfelelő végzettség publikusságáról szakmánként és vállakozónként és legyen törvény az ilyen módon sikkasztó, csaló kóklerek szankcionálására!
Ne mondhassa a rendőrség, hogy az ilyen jellegű bűncselekményekre nincs kapacitása és nincs megfelelő apparátusa, ezért nem is érdemes feljelentést tenni!

Követeljünk szigorú törvényeket a tisztességtelen vállalkozók ellen!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Szunyogh Judit petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )