Legyen végre jogállam Magyarország!

Katarina Barley az EP alelnöke segítségét kérjük a magyar jogállamiság kérdésében. 

Bár az Orosz Bernadett ügy kapcsán került feltárásra a jogállamisággal kapcsolatos hiányosság, nem a bántalmazásra vonatkozik a petíciónk, annak vizsgálata és minősítése a Bíróság dolga. Mi a jogállamiság és az emberi jogok tiszteletben (nem) tartásása hívjuk fel a figyelmet, valamint a VALÓS helyzet bemutatására törekszünk.

Az Orosz Bernadett bántalmazásával vádolt Kiss István ügye betekintést enged a Magyar Rendőrség és Magyar Ügyészség kontroll nélküli működésébe. Úgy módosították 16 hónap után a vádat "életveszélyt okozó súlyos testi sértés elkövetésének gyanújára", hogy semmilyen új bizonyíték, semmilyen új orvosszakértői jelentés nem került benyújtásra. Úgy gyanúsították meg Kiss Istvánt azzal, hogy fojtogatta Orosz Bernadettet, hogy az orvosszakértői jelentés ezt NEM támasztja alá. 
Történt mindez Orosz Bernadett - plasztikai műtétjére alapozott - 2021. január 25 és 2021. február 15. közötti intenzív média kampánya után.

A bántalmazás minden formáját elitélem, azonban a történtek alapján felmerül a kérdés: ma bárkivel, bármit megtehetnek a magyar hatóságok? 

Ha egyetértesz azzal, hogy egy jogállamban az emberi jogok mindenkit megilletnek és a hatóságok átlátható, az igazságosság elvét követve, ellenőrízhetően működjenek, kérlek, írd alá a petíciót.

 Köszönöm

 

Vincze Judit Mária (Judy Tailor blogger)

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Judit Vincze, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...