Legyen szabálysértés a családi parkolók jogtalan használata

Üzletek, bevásárlóközpontok parkolóiban találkozhatunk családi parkolókkal. Ezek lényege, hogy szélesebbek a szabványos parkolóhelyeknél, hogy kényelmesen/könnyebben lehessen a gyerekeket kivenni/betenni az autóba. Csak sajnos igen gyakran nem azok használják ezeket a parkolóhelyeket, akiknek kitalálták. Sokaknak -gyerek(ek) nélkül is- kényelmesebb a bejárathoz közel parkolni. Általában igen kevés a családi parkolók száma, a nem rendeltetésszerű használat miatt pedig sok család elesik ettől a lehetőségtől. 

Célunk, hogy- a mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyekhez hasonlóan - legyen szabálysértés a családi parkolóhelyek jogtalan használata. Jogos használatnak minősülne az akkora gyerekkel utazók parkolása, ahol a gyermek bébihordozóban, gyerekülésben vagy ülésmagasítóban utazik.  

Köszönjük, ha aláírásával támogat minket!

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Gordos Szilvia petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )