Legyen lehetőség pótérettségire!

  • Sziasztok! A kormányrendelet értelmében, aki valamilyen okból kifolyólag nem tudta megírni az érettségit (akkor is, ha az ok rajta kívül álló), az legközelebb OKTÓBERBEN, a felsőoktatási felvételik lezárása UTÁN teheti ezt meg. Idén erre nagyon nagy szükség lenne, tanáraink, szüleink megannyi alkalommal kérték ezt, de eddig szavaik csak süket fülekre találtak, és ez egész egyszerűen igazságtalan. Vannak, akik karantén miatt nem tudtak részt venni a vizsgákon. Miért teheti le a vizsgát az, aki covidosan bemegy érettségit írni, és az miért nem, aki becsületes, és felelősséget érez embertársai iránt? Kérjük, hogy biztosítsák a pótvizsga lehetőségét még a felsőoktatási felvételik lezárása előtt! Ha aláírod, azzal egy lépéssel közelebb kerülnek ahhoz, hogy átvehessék az érettségijüket, és nem kell egy teljes évet kihagyniuk. Köszi!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Csatár Eszter petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...